Tekijät

Nuotio_uikkari

Vasemmalta: Kuvaajat Elias Lahtinen ja Antti Sepponen, toimittajat Vilma Ruokoski ja Anna-Sofia Nieminen, päätoimittaja Mari Uusivirta, toimittaja Eevi Kinnunen, kustantaja Tuija Sorjanen sekä kuvaaja Aleksi Tuomola.

Tavoitat meidät:
+358 45 603 5178 (Mari)
mari.uusivirta(ät)gmail.com

Otamme innolla vastaan jokaisen palautteen ja juttuvinkin.

Me tekijät olemme nuoria journalisteja, joilla on kokemusta eri puolilta Suomea eri tiedotusvälineistä. Olemme työskennelleet muun muassa Lapin Kansassa, Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä, Itä-Hämeessä, Maaselässä, Länsi-Savossa, Etelä-Suomen Sanomissa, Ylellä, Demi-lehdessä ja Talouselämässä. Seitsemän ryhmän jäsentä on opiskellut journalistiikkaa tai kuvajournalismia Tampereen yliopistossa. Kahdeksas jäsen on lahtelainen kuvaaja.

Uusi Inari

Uusi Inari on Suomen ensimmäinen pop up -paikallislehti, joka koettelee paikallisjournalismin rajoja. Verkkolehtemme julkaisuaika oli helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin vuonna 2015. Tuona aikana toimitus asui ja teki työtään Inarissa.

Työ rahoitettiin pääosin joukkorahoituksella. Saimme marras–joulukuun aikana joukkorahoituskampanjassamme Mesenaatissa kokoon 13 710 euroa.

Uusi Inari haluaa piristää paikallisjournalismia ja etsiä uusia tapoja pyörittää paikallisjulkaisua verkossa. Lehti kertoo Suomen suurimman kunnan eli Inarin arjesta ja pohjoisesta elämästä. Julkaisimme sekä ilmaista että maksullista sisältöä verkossa.

Kiitämme

Inarilainen_logo

TUMMEMPI

Sarka_logo

Pop up -paikallislehti